Wonen als een prinses

Er was eens… Zo begon dit wonderschone woonsprookje!

De bewoonster van dit huis kreeg de kans om dichter in de buurt van haar familie te wonen in een comfortabel en ruim nieuwbouwhuis. Deze hechte familie had Aangenaam Interieuradvies gevraagd om een sfeervol, functioneel en warm nieuw thuis te ontwerpen. Zodat de bewoonster zich direct als een prinses thuis zou voelen.

De opdracht bestond uit het ontwerpen van de entree, woonkamer, materialisatie van de keuken, slaapkamer en logeerkamer/thuiskantoor, trapopgang en overloop. Deze ruimtes zijn volledig ontworpen met indeling, lichtplan, kleuren en materialen, meubelontwerp en het uitzoeken van alle nieuwe meubelitems.

We hebben gekozen voor zachte kleuren in combinatie met mooie natuurlijke groentinten. Het grote wollen vloerkleed in de ruime woonkamer verbindt de zithoek voor de tv en de heerlijke leesplek met fauteuil met elkaar. De door Aangenaam Interieuradvies ontworpen maatwerk meubels en de kunstwerken uit de collectie van de bewoonster, maken het geheel tiptop af.

Het totale huis ademt rust, sfeer, warmte, comfort, eigenheid en persoonlijkheid uit.

Aangenaam Interieuradvies is vereerd om dit woonsprookje te hebben uit laten komen!

Aan dit project werkten mee

Kluster Interieurbouw

Martijn de Wit vloeren

Illum Kunstlicht

sfeerimpressie
neem contact op voor aangenaam interieuradvies

meer
Projecten

Outside the box
denken is ons motto

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipcing elit off sedllo eiusmod rfty tempore incid dunt ulat labore elret herrty dolore malgna aliqua Uiot enim aled minim sit amet
Kennismaken? Ik kom graag bij je langs.