Ingetogen luxe in het interieur

De bewoners van dit vrijstaande woonhuis hadden de wens om rust in het interieur te krijgen. Maar wel op een luxe en elegante manier. Zij hebben Aangenaam Interieuradvies in de arm genomen om een mooi ontwerp voor hen te maken. Aangenaam Interieuradvies heeft een nieuwe indeling voor ze ontworpen, ingevuld met mooie materialen, kleuren en vormgeving.

Bij de entree is een stuk wand weggehaald en is er een prachtige glazen pui met bronskleurig metaal voor terug gekomen.  Hierdoor oogt de entree veel ruimer en chiquer. Op de trap is lederen bekleding aangebracht en de trapkast, kozijnen, binnendeuren, buitendeur en wanden zijn voorzien van mooie kleuren en materialen. Het behang is van Arte en de lederen trapbekleding van Etagon.

De bestaande keuken is in een andere kleur gespoten en aangevuld met extra keukenkasten met handige functies. Hierdoor ziet het geheel er niet meer rommelig uit, maar straalt het rust uit. Goudkleurige sierplankjes zijn aangebracht voor een mooi accent. De nis in de keuken is aangepast met bijpassende planken in zwart marmer motief. Aangenaam Interieuradvies heeft ook de styling op de genoemde planken verzorgd met luxe decoratie. De luxe barstoelen maken het geheel af.

Aangenaam Interieuradvies heeft een ovalen eettafel met natuurstenen blad ontworpen. hetzelfde materiaal zie je terugkomen in het tafeltje met lade en nis tussen de banken. De prachtige hanglamp van messing met glazen bollen is een echte eye-catcher. Net als de messing wandlamp. De heerlijke eetstoelen garanderen lange gezellige avondjes aan de eettafel.

In de woonkamer is een prachtige bankcombinatie ontworpen. Het bestaande wandmeubel met tv en gelhaard is voorzien van een mooie stucpasta. Dit geeft het meubel veel meer warmte en cachet. Dit is aangebracht door Quality Interior Art. De salontafels zijn ook ontworpen door Aangenaam Interieuradvies. In de metallic kleuren messing, koper en black metal. Alle items komen bij elkaar door het royale zachte vloerkleed.

Alle maatwerk meubilair is met zorg gemaakt door Joro Maatinterieurs.

 

Aan dit project werkten mee

Joro Maatinterieurs

Quality Interior Art

Rupert & Rupert

Sens Behang en Schilderwerk

Illum Verlichting

Etagon exlusive floors and walls

Vloerkledenwinkel

 

 

sfeerimpressie
Isabel Nabuurs Interieurfotografie
neem contact op voor aangenaam interieuradvies

meer
Projecten

Outside the box
denken is ons motto

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipcing elit off sedllo eiusmod rfty tempore incid dunt ulat labore elret herrty dolore malgna aliqua Uiot enim aled minim sit amet
Kennismaken? Ik kom graag bij je langs.