KEUZES WAARVAN JE HET BESTAAN NIET KENDE, MAKEN HET SPANNEND

‘Maar dan zien we je straks niet meer’, het is een opmerking die klanten mij enigszins teleurgesteld teruggeven. Deze opmerking typeert voor mij de intensieve samenwerking die we hebben. Een interieur ontwerpen is heel persoonlijk. Vanaf de kennismaking tot aan de styling bouwen we een warme band op.

Een eigenwijs interieur is een inrichting waarbij over elke centimeter is nagedacht, die past bij je leefstijl en persoonlijkheid, die verrassender, sfeervoller, origineler en spannender is dan je interieur nu en waarin jouw wensen en mijn kennis en twist samenkomen. Ik wil voor jou dat verschil maken.

Aanpak

Werken met een interieurontwerper, hoe werkt dat? Ik neem je mee:

1. Kennismakingsgesprek

Vragen, praten en luisteren: in het kennismakingsgesprek stel ik je veel vragen en luister ik aandachtig naar je wensen. We bespreken de mogelijkheden en onmogelijkheden. Alleen zo kan ik je dromen vangen.

2. Voorlopig ontwerp en sfeerbeeld

Je dromen vertaal ik naar een voorlopig 3D ontwerp en sfeerbeeld. Het sfeerbeeld is een verzameling van afbeeldingen die je een gevoel geven bij de sfeer en stijl.

3 . Definitief ontwerp

Je feedback op het voorlopig ontwerp en het sfeerbeeld verwerk ik voor je in een definitief ontwerp. Hieruit volgen een lichtplan, kleurenplan, meubelplan en de materiaalkeuze.

4. Shopdag

Dé dag waarop we op pad gaan voor je interieur. Meubels, vloeren, gordijnen, sanitair: een dag vol keuzes. Samen maken we de juiste.

5. Ontwerpplan

Nu alle meubels en materialen bekend zijn, krijg je een tot in detail ingevuld ontwerpplan.

6 . Projectbegeleiding

De hoogste tijd voor de uitvoering. Dat kan verder gaan dan styling. Als je wilt, maak ik ook de weekplanningen voor je, leg ik contacten met de uitvoerende professionals en bewaak ik de planning. Op naar jouw eigenwijze inrichting waar je echt jezelf kan zijn.

‘HET WOW-EFFECT. DAAR WAAR JE ZELF NIET OP WAS GEKOMEN .’

Onze Projecten
Kennismaken? Ik kom graag bij je langs.