Wie ben ik

Martina Fens, een interieurontwerper met de traditionele opleidingen zoals binnenhuisarchitectuur en styling, dat ben ik. Hoewel ik streng in de leer ben opgeleid, vind ik dat het wel een beetje mag schuren. Mijn stijl is eigenwijs. Jouw eigenheid, dromen en stijl breng ik samen met mijn ‘twist’.

in RTL 4 Woontips

In bladen en ook op tv zie je hoeveel er mogelijk is. Misschien ken je mij daarvan. Onlangs was ik te zien bij RTL Woontips.
Video afspelen

Inspiratie

Osiris Hertman en Roelfien Vos inspireren mij. Het zijn ondernemende ontwerpers met een duidelijke eigen stijl. Specialisten die spannende keuzes durven te maken. Een kussentje hoeft niet bij een stoel te passen. Wel bij het totaalplaatje. Mijn hart maakt ook een sprongetje op beurzen als Salone del Mobile in Milaan, Dutch Design Week in Eindhoven, Maison & Objet in Parijs, Imm in Keulen. En als ik bladen als Eigenhuis & Interieur, Elle Decoration en Residence doorspit, vertaal ik in mijn hoofd als vanzelf de beelden naar verrassende ontwerpen. Het verrassende, daar houd ik van.

"

Binnenhuisarchitect

Martina Fens

Ik geloof niet in trends

Woon- en werkruimten zie ik als de weerspiegeling van de zielen van de mensen die er leven. Ik ontwerp geen inrichting, ik creëer een comfortabele ruimte en atmosfeer waar je wilt zijn. De deken van ontspanning die over je heen valt als je na een lange werkdag thuiskomt. Een ruimte waarin je kunt aarden. Daarom geloof ik niet in trends. De trend ben jezelf. Samen met de mensen met wie je woont of werkt.

Onafhankelijk

Ik werk onafhankelijk van merken en winkels. Jij bent mijn opdrachtgever. Doordat ik veel kennis van materialen en bouwwerkzaamheden heb, doe ik ook projectbegeleiding. Dat betekent dat ik naast het maken van het plan ook de uitvoering van dat plan uit handen neem. Van een volledige weekplanning tot een sterk netwerk voor de uitvoerende partijen en van aanspreekpunt tussen jou als opdrachtgever en de uitvoerende partijen tot de sfeervolle maar eigenwijze styling.

Frits Hendriks

Designer

Gekke Gerrie

Designer

Aron Winter

Designer
neem contact op voor aangenaam interieuradvies
Kennismaken? Ik kom graag bij je langs.