Rabobank vergaderruimte vol inspiratie en interactie

Rabobank staat bekend om het steunen van ondernemers in de regio. Zo hebben zij ook hun steentje bijgedragen aan het opzetten van H20 Rabo Esport Stadium in Purmerend. Dit is een walhalla voor gamers! In deze community komt alles samen; topsport gamers, ontwikkelaars, hobbygamers, online bedrijven en vele interessante start-ups uit de game en developpers industrie.

Rabobank Purmerend heeft Aangenaam Interieuradvies de opdracht gegeven om een vergaderruimte in te richten in een stijl waarin Rabobank en H20 samen komen. In deze ruimte moet inspiratie en samenwerking worden aangewakkerd. Het moet aanspreken aan de doelgroep van H20, maar ook de huisstijl van de Rabobank voortzetten.

Zowel Rabobank en H20 zijn heel blij met het eindresultaat en er wordt veel gebruik van deze vergaderruimte gemaakt! En dat maakt Aangenaam Interieuradvies een heleboel blij!

Aan dit project werkten mee

Tom Schilder Schildersbedrijf

Ruben Wurms Interieurbouw

 

sfeerimpressie
Isabel Nabuurs Interieurfotografie
neem contact op voor aangenaam interieuradvies

meer
Projecten

Outside the box
denken is ons motto

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipcing elit off sedllo eiusmod rfty tempore incid dunt ulat labore elret herrty dolore malgna aliqua Uiot enim aled minim sit amet
Kennismaken? Ik kom graag bij je langs.