inpandige serre aanbouw en kantoorinrichting

De eigenaren van dit bedrijf hebben een grote loods met daarboven een entresol. Op die entresol is destijds gekozen om twee containerachtige ruimtes te plaatsen voor het kantoor en de kantine. Deze ruimtes deden kil aan. Aangenaam Interieuradvies werd ingeschakeld om een ontwerp te maken voor het herinrichten van kantoor en kantine. Ook werd Aangenaam Interieuradvies gevraagd om een serre uit te werken en in te richten.

Wat een bijzondere opdracht en wat een prachtig resultaat!

Op de wanden in kantoor en kantine zijn gipsplaten gemonteerd, gestuct en geschilderd. In de kantine heeft Aangenaam Interieuradvies een speelse wandafwerking ontworpen, waardoor een een heel speels effect ontstaat. In het kantoor is voor een deel behang geplakt met een diepte-effect. Daarnaast zijn mooie kleurvlakken gemaakt waarop ronde plantenbakken zijn gehangen. Een mooie lamp, fijne kast en handige statafels in dezelfde kleur blauw als de wanden, maakt het kantoor heel fijn in gebruik.

Voor de serre heeft Aangenaam Interieuradvies mooie verdelingen bedacht in glas, hout en gestoffeerde platen.  De visgraatvloer is op authentieke wijze gelegd, waardoor alles warm en sfeervol bij elkaar komt. De roomdivider verdeelt de ruimte sfeervol op subtiele wijze. In de roomdivider hangt een tv. Deze tv kan gedraaid worden naar beide richtingen, waardoor er naar het scherm kan worden gekeken vanaf de grote tafel en ook vanaf de zithoek.

De serre is nu DE plek geworden waarin alle medewerkers graag vertoeven. Om te werken, lunchen of te overleggen.

 

Aan dit project werkten mee

Jos Vlaar Maatwerk

Gerard Sens Schilder en Behangwerken

Sander Koomen Elektricien

Illum Kunstlicht

Martijn de Wit houten vloeren

Green&Styling

sfeerimpressie
Isabel Nabuurs Interieurfotografie
neem contact op voor aangenaam interieuradvies

meer
Projecten

Outside the box
denken is ons motto

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipcing elit off sedllo eiusmod rfty tempore incid dunt ulat labore elret herrty dolore malgna aliqua Uiot enim aled minim sit amet
Kennismaken? Ik kom graag bij je langs.