Actie Woonwinkelen met lentekriebels

Het is officieel nog niet helemaal zover, maar het voelt wel al als Lente! Een goed moment om je huis uit de winterslaap te halen en de vrolijke en lichte kleuren van het voorjaar binnen te laten. Aangenaam Interieuradvies kan je hierbij helpen. Verwen jezelf met een metamorfose voor je woonkamer. Maak een afspraak met onze stylist voor een middagje woonwinkelen en uw woonkamer is weer als nieuw.

En nu is dat wel heel voordelig: Aangenaam Interieuradvies biedt u een middag woonwinkelen aan voor slechts €100,-

Hiervoor komt een stylist eerst bij u thuis om de ruimte te zien en uw wensen en budget te bespreken. Vervolgens gaat u samen met de stylist naar een aantal woonwinkels waar u zult slagen voor het opfrissen van uw interieur. Dit alles zal ongeveer 4 uur duren.

Tevens kan de stylist voor een meerprijs ook de aangekochte spullen decoratief voor u plaatsen, zodat u zeker bent van een fantastisch afgestylde ruimte. In combinatie met de aanbieding van de middag woonwinkelen betaalt u slechts €50,- extra.

Deze actie loopt tot 30 april 2015. U kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@aangenaam-interieuradvies.nl of door te bellen met ons telefoonnummer 0299- 470 146

 

lentekriebels

neem contact op voor aangenaam interieuradvies

meer
Blogberichten

Outside the box
denken is ons motto

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipcing elit off sedllo eiusmod rfty tempore incid dunt ulat labore elret herrty dolore malgna aliqua Uiot enim aled minim sit amet
Kennismaken? Ik kom graag bij je langs.